Отворете пространството със стъкло

Последна редакция на 19/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 1 297 пъти

Понякога един значителен по-модерен ефект би могъл да бъде постигнат с внасянето на стъклена врата, която да отваря пространството към банята. Модерният ефект на стъклото има функцията да разширява помещението, независимо дали обособявате стъклена стена или душ кабина. Реновирането на банята със стъкло ще спомогне както за по-лесната поддръжка на банята, така и за нейното по-добро позициониране в дома.

На показанит тук снимки стъклото, в съчетание с белия цвят и фигурално решения под, води до едно значително по-модерно внушение, което променя изцяло начина, по който помещението се вписва в апартамента.

Банята е изключително важна в дома, затова нейният съвременен изглед е съществен за цялостното излъчване на жилището. Модернизирането ѝ не е задължително да изисква огромен бюджет и двумесечен ремонт. За още идеи как да постигнете тъй желания модерен ефект, не се притеснявайте да се свържете с майсторите, регистрирани в платформата на MaistorPlus. Изпратете проект, напълно безплатно, и по този начин ще можете да получите оферти от специалисти, работещи във вашия район и реализирали множество успешни ремонти. Сами избирате дали да наемете някого на работа, предварително запознавайки се с рейтингите на кандидатствалите изпълнители.  

Свързано:

Идеи за баня Банята преди и след: модерен изглед в 3 лесни стъпки