Очаква се предимно слънчево време - със зелени включвания и пръски… от душа

Последна редакция на 23/04/2024 от Диана Маркова
Източник | Видяно 1 161 пъти

Когато разполагаме с баня, която плаче за ремонт и освен това е твърде тясна за нас, пред нас всъщност се открива една нова и чудесна възможност. Именно сега е моментът да превърнем мрачната баня в чисто и уютно място за релакс.

  • Формулата гласи: нека мястото за освежаване и разпускане бъде светло и сияйно. Доверете се на ярко жълтото за стените и за още по-пищен ефект го редувайте с бяло. Раираната ви ведра баня, оборудвана със светли съоръжения и мебели, ще подчертава насладата от чудотворния досег до водата. Всеки ден.
  • Добро хрумване е поставянето на влаголюбиво зелено растение в близост до жълтата стена. Екзотично и все по-близо до природата, събрала в себе си слънце, вода и зеленина: това е всичко, от което имаме нужда в тази зона за релакс у дома.

Ако идеите са ви вдъхновили и са предизвикали енергията за нови и свежи ремонти, заявете проект за ремонтна дейност. Безплатно е и онези, които са го пробвали, остават доволни. Потърсете съвет и от регистрираните в MaistorPlus специалисти по ремонт на баня или кухня – те могат да бъдат от помощ на всички, които мечтаят за повече слънце у дома.

Свързано:

Идеи за баня Ще преобладават слънчеви, ярки или топли цветове у дома