Бързо лилаво преобразяване, което ще се побере във всеки бюджет

Последна редакция на 18/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 764 пъти

Ако не разполагате с достатъчно време, нерви или бюджетът ви е ограничен, но искате да внесете лилавото пролетно вдъхновение в банята си - ето няколко лесни начина, по които да постигнете това:

  • Изберете основи, които да се впишат добре към лилавите детайли - бялото е класика, с която никога няма да сбъркате.
  • Допълнете интериора с лилави кърпи, постелки за земята и дори хигиенни съдове, като например бутилка за сапун с помпичка в лилави нюанси.
  • Всякакви дребни декоративни елементи, като лилави свещи и купички с армоматни сухи цветя са добре дошли в банята.

Най-важното е да не забравяте, че консултацията със специалисти винаги е препоръчителна. Оставете тежките и сложни ремонтни дейности в банята в техните ръце, за да се радвате на достатъчно добри резултати. Пуснете заявка за изпълнение на вашия проект още днес, напълно безплатно и без обвързване! Ще ви изпратим списък с подбрани професионалисти в кратък срок - разгледайте офертите им и изберете сами кой да осъществи вашата мечтана баня в лилаво! 

Свързано:

Идеи за баня Перфектната баня в лилаво в няколко стъпки

Внасянето на акценти и контрасти е лесно, а може да превърне всяка баня в истински шедьовър. На горната снимка виждаме купчина от малки и големи кърпи в наситено-лилав цвят, придружени от съд с ароматни сухи клечици и листа. Под него вляво надзъртаме в баня със светло-бежов под и тъмно-сиви плочки на стената зад тоалетната, която контрастира. Акцентът тук е внесен под формата на малка черга в тъмно-лилав цвят, която прави чудесен комплимент на минималистичния дизайн на тази баня. Той е допълнен от тоалетна и биде с интересни заоблени форми, които освен минималистични, са и акцент, който внася лукс в банята. Долу вдясно пък виждаме гледка към друго красиво помещение за къпане, което този път разкрива повече детайли пред нас. Бели плочки с фин лилав кант, заобикалящ мивката. Лилаво има и върху кърпите и фонът към интересните мандали, закачени над ваната. Ваната е с малък, но компактен размер, а върху нея виждаме поставка за ароматни соли и сапуни за къпане. От малкото прозорче прониква обилно количество дневна светлина и изпълва помещението с едно естествено очарование и доза уют.