От прилична към модерна баня

Последна редакция на 18/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 512 пъти

Банята единствена от старата версия на апартамента е имала някаква приемлива визия. Но въпреки че изглежда чиста и добре поддържана, тя е лишена от характер и индивидуалност. Затова собствениците се заемат с нейната трансформация, като отново залагат на семпли, но същевременно ефективни дизайнерски решения. В резултат стените бързо се сдобиват с черни и бели хоризонтални райета, а под мивката се озовава симпатичен шкаф с решетъчна вратичка.

Без значение кога е рождената година на вашия дом, той също може да получи своята позитивна интериорна промяна. Обмислете я добре и споделете плановете си с доказаните професионалисти, които ще откриете в MaistorPlus. Заявете своя проект още сега, напълно безплатно и без обвързване, и в кратки срокове ще имате атрактивни оферти, които да сравните. Според предпочитанията и бюджета си преценете желаете ли да поканите кандидати на оглед и ако се спрете на някого, с когото желаете да работите, наемете го. След изпълнение на възложеното от вас, оставете своята оценка в сайта.

Свързано:

Идеи за баня Преди и след: Ефектно и свежо преобразяване на невзрачен апартамент

Много често в жилища, които отдавна не са се радвали на някакво обновяване, банята се оказва в най-окаяно състояние. Тази тук обаче, която е част от иначе доста занемарен апартамент от 20-е години на миналия век, може да се похвали с доста приличен вид, още преди ремонта, който ѝ се случва в последствие. Последният е предприет от собствениците, защото решават, че и тази част от новия им дом заслужава своята нова, модерна визия. Но преди да я видим, да разгледаме оригиналния вид на тази малка баня, който е представен на колажа отляво. Положителната част е високият вертикален прозорец вдясно, откъдето влиза естествена светлина. Стената под и вляво от него е с бели плочки, налепени така, че създават ефект "тухлена стена". Отляво откриваме малка бяла мивка, над която пък има поставено правоъгълно вертикално огледало без рамка. Преминаваме вдясно при вече обновената баня. Тук тя е запазила своята бяла тухлена стена, както и прозореца си, който се явява и чудесна естествена вентилация. Под малката бяла мивка вече има шкафче с вратичка на ромбовидни отворчета. Вдясно от мивката се е озовала малка вазичка с тъмнорозови цветя. Но това, което най-сериозно допринася за променената визия, са черно-белите широки линии при стената отдясно, които се отразяват и в огледалото.