Погрижете се за стенното покритие на банята и кухнята

Баня Съветник за дома Източник

Преди години приложението на тапетите се изчерпваше единствено до сухите помещения с относително гладки стени. Днес обаче този тип стенни покрития намират място и в дизайна на банята и кухнята. За целта тапетите за мокри помещения са снабдени с допълнително покритие от ПВЦ, разположено върху хартиената основа, което не позволява на водата да проникне под повърхността и да разруши лепилото. Поставянето на този тип тапети изисква използването на специално лепило и допълнителна грижа за фугите, но пък е едно изключително интересно и бюджетно решение за съвременния дом.

  • Тапети за баня можете да откриете на цени между 15 – 30 лв. за ролка, като средната стойност е около 20-25 лв. за ролка.
  • На пазара се предлагат тапети и на цени от 15 лв. за ролка, но е добре преди да заложите на подобно стенно покритие, непременно да се допитате до специалист.

Опитен майстор за избора и поставянето на тапетите у дома пък ще откриете в MaistorPlus! Заявете проект напълно безплатно и сравнете профили, оферти и оценки от клиенти на най-добрите специалисти в областта!

Снимката е част от статията:

Тапети - цени

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички