Adesilex P9

Последна редакция на 19/04/2024 от Елизабета Костова
Източник | Видяно 982 пъти

Adesilex P9 е още един иновативен продукт за лепене на керамични плочки от широката гама на Mapei. Също на циментова основа, без вертикално приплъзване и с удължено отворено време от 30 минути и трайност след смесване в продължение на 4 часа.

Подходящо е за лепене на всякакъв вид керамични плочки и мозайки по подове и стени, във вътрешни помещения и на открито върху традиционни стени с мазилки на циментова основа, замазки на циментова основа, анхидритни замазки и гипсови мазилки (грундирани предварително), боядисани вътрешни стени, само ако боята е в добро състояние, съществуващи подове с мозайка или мрамор ( след предварително грундиране и максимален размер на плочките 900 см2), добре втвърдени бетонни конструкции. Може да се използва за лепене на керамични плочки в плувни басейни и резервоари (максимален размер на плочките 300 см2 и здрави основи). Предлага се в два цвята – сив и бял.

Нанася се с назъбена маламашка No 4, 5 или 6.  Adesilex P9 подобно на Adesilex P7 може да се полага върху вертикални повърхности без приплъзване дори и при използване на тежки плочи. Но каква е разликата между двете? Adesilex P9 позволява лепене на плочки директно върху съществуващи покрития с плочки до 900 см2, както и лепене на малки по размер плочки в плувни басейни и резервоари с вода.

Свързано:

Идеи за баня Иновативните лепила за плочки