Детайлите, които създават и разгръщат пространството

Последна редакция на 29/03/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 979 пъти

Детайлите са това, върху което трябва да съсредоточите фокуса си, особено когато става въпрос за наето жилище, в което не можете да правите значителни промени.

  • Изберете топли цветове за стаите, най-вече за спалнята. Съчетайте ги с красива семпла декорация като абстрактна картина, огледало, нощни шкафчета с интересна форма.
  • Ако разполагате с балкон в спалнята - направете го вашето лично вълшебно градинско кътче. Оформете пространството по начин, който ще ви кара да се чувствате удовлетворени, щом се приберете в края на дълъг уморителен ден.
  • Използвайте своето лично въображение, за да сте сигурни, че ще чувствате това място като дом, независимо, че не е в действителност ваше.

Свързано:

Идеи за спалня Как да внесете индивидуалност и чар в квартирата си

В тази спалня наблюдаваме невероятната комбинация от великолепен интериорен дизайн в съвременен стил с терасно помещение, отрупано с растителност, напомнящо екзотична картинка от някоя джунгла или красива външна градина. В стаята преобладават земни тонове - бели основи, сиво-зелен мокет, дървено легло, нощни шкафчета с мраморна стойка, тъмно сини мотиви по пищните завивки върху спалното легло. Тази красива идилия е допълнена с присъствието на красива абстрактна картина с рефлексно стъкло, което отразява просторът, който се разкрива през красивия панорамен прозорец. С негова помощ в стаята е внесено присъствието на красивото градинско кътче на терасата. То е отрупано с растителност - палми, саксийни и пълзящи растения по стените, парапета и земята. Две комфортни бар-столчета са добавени точно до парапета, за да могат собствениците спокойно да пият сутрешното си кафе сред това природно великолепие. Естествени растения има и в самата спалня - както върху нощните шкафчета, така и до малкият дървен стол в десния край на стаята. Не можем да не обърнем внимание и на кръглото огледало на отсрещната стена, което така приятно отразява красивата натурална гледка отвън.