Банята разполага дори със собствена сауна

Последна редакция на 20/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 932 пъти

Банята е луксозна и функционално оборудвана, като допълва перфектно обстановката в този зашеметяващ дом. Тук откриваме доминиращото бяло по стените и пода, а дървото покрива една от нишите в помещението, превърната в страхотна сауна. Обзавеждането очаквано се придържа към изчистените линии и практичност, характерни за останалата част от мансардата, като тук отново не липсва светлина и усещане за комфорт.

Почерпете вдъхновение от този фантастичен дом и преобразете своето ново жилище с помощта на опитните майстори, регистрирани в MaistorPlus! Разгледайте техните проекти и сравнете профилите им напълно безплатно, като пуснете заявка още сега!

Свързано:

Идеи за баня Просторна слънчева мансарда с удивителен дизайн

На тази снимка виждаме кокетна малка баня в скандинавски стил, част от мансарда. Типично за скандинавския интериорен стил, преобладаващият цвят е светъл и по-конкретно в случая е заложено на бяло. Поглеждаме снимката в лявата част, където виждаме, че на пода са залепени квадратни бели теракотени плочки с тъмна фуга. Отдясно ни се разкрива част от мивката, чието корито също е бяло, правоъгълно, а под него е позициониран правоъгълен бял шкаф за баня с две широки чекмеджета. До стената вляво от мивката забелязваме бяла кръгла вана, в единия крайна която е преметната пъстра хавлия с бели, оранжеви, лилави и розови ивици. В по-отдаления край на ваната за подредени продукти за лична хигиена, вероятно шампоан и душ-гел. От лявата страна на ваната в ролята на декорация влиза голяма керамична ваза с форма на делва, но без дръжки, в която е поставена естествена зелена украса. Стената над ваната е скосена, бяла, същата тенденция продължава и наляво, като тук вече има поставен и средно голям двукрил прозорец с ПВЦ дограма, пропускащ естествена светлина. Точно срещу мивката забелязваме стъклена преграда с дървени рамки и въпреки, че на снимката не се вижда какво има отвъд нея, ще ви издадем, че там се помещава домашна сауна. На по-преден план, още преди да влезем в банята, забелязваме поставени една над друга бяла пералня и бяла сушилня.