И накрая баните

Последна редакция на 28/03/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 2 871 пъти

Карането на ски не само уморява, но и изпотява. Затова баните са от изключително значение не само в морските курорти, но и в планинските. Може би три бани биха били най-добрият брой за представената вила, но и съществуващите две ще свършат работа. За да има достатъчно пространство в стаите, на мокрите помещения не е отделена голяма квадратура. Няма вани, нито големи шкафове и огледала. Всичко е семпло, стилно и възможно най-ефективно подредено. Но дизайнът им определено не е скучен. Едната е с ефектни ретро вафлички на стената зад душа, а другата е с акцент дървена стена.

Ако и вие искате подобни компактни и стилни бани у дома си, то майсторите, които ще намерите в сайта ни, с радост ще ви съдействат. За целта само трябва да заявите проекта си и до 24 часа ще получите атрактивни оферти, които да сравните. Запознайте се с профилите на кандидатствалите изпълнители и изберете този, който максимално покрива вашите изисквания. След финализиране на зададения от вас проект, споделете оценката си в платформата.  

Свързано:

Идеи за баня Потопете се в уютната френска прегръдка на дървена планинска къщурка

На изображението са показани двете бани на курортната вила. Те са разположени на втория етаж, тъй като първият представлява едно голямо общо помещение и няма къде да бъде поставена баня. И двете са малки и семпли, а основният им цвят е кафявото. Но и двете са напълно различни една от друга. Нека, първо, разгледаме лявата. Тук стилът е по-ретро. Мивката е голяма и масивна. Кафявото тук присъства в плочките по стените и пода, както и на шкафа под мивката. Другият цвят бялото е на мивката, "душ кабината" и тоалетната чиния, която не се вижда. Акцентът тук е стената зад душа. Тя е бяло-сива и е на ретро вафлички. А сега да се пренесем към дясната баня. Белият цвят тук е разпределен по същия начин. Но кафявото е в много нетипичен за българска баня вид, но в същото време напълно вписващ се в тази чаровна френска вила. Стената зад душа и тук е акцент - тя е от кафяво дърво. Интересна тук е и лапата, която не е стандартно разположена над мивката срещу човека, който е погледнал към нея. Лампата тук е странично разположена, а самата мивка е в специално обособен ъгъл.