Семпла баня в земни тонове

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 3 817 пъти

Величествената баня е мечта на всеки. Ако сте избрали рустик елементите да властват в целия дом, то мокрото помещение не бива да бъде пропускано. За начало изберете подходящи цветове за плочките, стените и мебелите, като пясъчно, тъмнокафяво или тъмнозелено. Тези нюанси успокояват и създават хармоничност, вдъхновена от природата. Не се притеснявайте, че няма да паснат и ще го направят пространството схлупено. Поставете различни осветителни тела, за да избегнете този момент и се насладете при всяко влизане в банята.

В случай че все още имате колебания кой е най-подходящият интериор за вашето жилище, лесно може да разрешите този проблем. Заявете проект напълно безплатно и изберете най-подходящия за вас от доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Сравнете оферти, разгледайте завършени проекти и оценки от предишни клиенти и вземете напълно информирано решение. 

Свързано:

Идеи за баня Уютна обстановка и впечатляващ дизайн в модерен рустик апартамент

За всяко помещение в дома има отредени правила, към които всички се придържат. За банята това несъмнено е удобството и красивата визия. Тук и двете условия са изпълнение, за да може да се твърди, че това е едно приветливо и красиво място. Използвани са балансирани тонове, придържащи се в гамата на сивото. Подът изглежда студен и семпъл. Очарование му придава правоъгълното допълнение, което е в класическото черно-бяло. Цялата геометричност и правилните форми придават изисканост, но и неутралност на помещението. Мивката е издължена, но ниска. Целият шкаф има минималистична визия. Липсата на излишни елементи и предмети, които да пречат, създава елегантност. Непосредствено до мястото за миене са поставени различни панери, които имат за цел да съхраняват принадлежностите. Зад тях се намират огледалата. Тук те са две на брой. Впечатление правят осветителните тела. Вградените деликатно в тавана лампи отстъпват място за нетрадиционното. Тук те са висящи, с различна дължина и индиструален дизайн. Едната стена е в тъмната зелена гама. Освен това се забелязват малките плочки, разчупващи дизайна. Хармонията е постигната чрез добрите организационни решения и интересните детайли. Поставката за халати изненадва, а истинското очарование е скрито в декоративната стълба. Мокрото помещение е необятно, а формите и детайли само допълват това усещане.