Накрая идва ред и на банята. Както и на тоалетната, ако са ви в различни помещения. Почистете ги последователно, тъй като ще използвате едни и същи препарати. Отделете време за тоалетната чиния, след това се пренесете към ваната или душ кабината, мивката, огледалата. И накрая идва време за пода. Ще спестите време, ако почистите всички подове в дома си едновременно. След банята се пренесете към пода на коридора. Сменете водата и почистете мопа/ парцала си, преди да отидете към другите стаи.

Чудесна идея е и да използвате спрей-моп. Той разполага със специален резервоар, който можете да пълните с вода и/ или препарат. Докато бършете пода, мопът сам разпръсква перфектното количество течност. По този начин не ви се налага да носите със себе си тежки кофи с вода, нито да сменяте течността постоянно, защото се зацапва.

Ако след всички насоки смятате, че сами ще ви бъде трудно, и желаете да ползвате услугите на професионалисти, то регистрираните фирми за почистване в MaistorPlus, са винаги насреща. Само заявете проекта си и до 24 часа ще получите атрактивни оферти, които да сравните. Запознайте се с бизнес профилите на кандидатите, разгледайте оценки за тяхната досегашна работа и преценете искате ли да работите с някого от тях. Единствено от вашето решение зависи дали ще наемете някого и нека това бъде този, след чиято специализирана намеса домът ви ще блести от чистота. 

Снимката е част от статията:

Как да изчистите целия си дом за час?

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички