И черешката на тортата е романтиката

Последна редакция на 29/03/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 2 662 пъти

Да пресъздадете спа изживяване у дома е чудесно. Но още по-приказно ще е, ако е споделено с любимия човек. Защото тук говорим не само за хармония, релакс, спокойствие и здраве, но и за романтика. Пригответе бутилка вино, разпръснете листа от рози по пода или в джакузито, направете всички онези банални неща от романтичните филми. И така, освен спа-то, ще пренесете и художествената измислица в реалността.

А ако се нуждаете от професионална помощ, за оборудване на банята с желаните спа уреди, винаги можете да разчитате на препоръчаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. За целта само заявете проекта си, напълно безплатно и без обвързване, и в кратки срокове ще имате в отговор атрактивни оферти, които да сравнявате. Разгледайте профилите и репутациите на кандидатствалите изпълнители и сами решете желаете ли да поканите някого на оглед. Ако откриете точния за вас майстор, го наемете, и след реализиране на поставените от вас задачи, оставете своя отзив в платформата. 

Свързано:

Идеи за баня Пренесете магичното спа изживяване в дома си!

Това изображение излъчва не само спокойствие и хармония, но и безкрайна романтика. Листенца от рози в огромната вана, чаши с червено вино, свещи, декорирани с рози – прекрасна обстановка за Свети Валентин. А защо не и за всеки обикновен делничен ден. Ако пренесете спа-то в дома си, то само по себе си ще внесе и романтиката. А в комбинация с всички цветя, ароматни свещи и топли пантофки, няма как да не се разтопите от наслада. Пуснете си релаксираща музика, подсигурете си и някоя кутия с бонбони и за секунди ще забравите за всяка тревога. Само не забравяйте да избирате пастелни и топли цветове за елементите в стаята, която ще превърнете в домашен спа център. Всичките ви сетива трябва да почувстват спокойствието в помещението. И си подсигурете силна печка, парно или нещо друго, което да пази висока температура в стаята. Защо да не пробвате да си сътворите и сауна? Или парна баня, ако поставите много купи с вряла, издигаща пара вода около себе си.