Създайте подходяща атмосфера с ароматни свещи по ваш вкус!

Последна редакция на 25/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 802 пъти

След като сте се сдобили с необходимите масажиращи уреди, е време да се погрижите и за атмосферата. Ароматизиращите свещи, пръчици и масла мигновено ще повлияят на сетивата ви. Ще увеличат в пъти успокоителната сила на масажите. Ще ви създадат усещане за уют и вътрешна топлина. А и какво по-отпускащо и хармонично място от собствения дом. Затова и комбинацията от всичко това ще ви дари с едно неповторимо изживяване, на което обаче ще можете да се радвате, когато си поискате. Приглушете светлините, пуснете си релаксираща инструментална музика с чуруликащи птички и затворете очи. Мигновено ще забравите за всяка тревога. И единственото, за което ще мислите, ще е колко прекрасно се чувствате.

Реализирането на този вълшебен сценарий е още по-изпълнима с помощта на ароматни чаени свещи. Можете да си изберете цветове и ухания и да създадете желаното настроение в личния си кът. Да изпълните банята с дъх на море, ванилия или малина. Шоколадова страст и лавандулова мистериозност да нахлуят в спалнята ви. И още от антрето да ви посрещне уханна розова градина. Консултирайте се с вътрешното си усещате и изразете себе си с най-близкия до характера ви букет от аромати.   

Свързано:

Декорация за стена Пренесете магичното спа изживяване в дома си!

На изображението в долния ляв ъгъл са показани няколко малки свещи. Но те биха могли да са и по-големи, цветни и по-силно ароматизирани. Те ще ви успокояват не само благодарение а мириса си, но и на топлината на пламъка и на нежните си цветове (избирайте пастелни, топли тонове). Обградете се и с дърво, защото то внася уют и спокойствие във всяко помещение. В случая от такъв естествен материал е поставката под свещите. Обградете се и с цветя, ароматни билки, силно миришещи екстракти и масла (като например от лавандула). Вземете си и камъни като на изображението, които бихте могли да загреете дори във фурната си, а след това ги наредете по гърба си. Усещането е ненадминато. Пригответе си и мека хавлия, с която да се загърнете, когато решите, че ще приключвате с релакса. С нея ще запазите топлината, която се поемали до момента. На изображенията вдясно виждате още подобни примери. А на това в горния ляв ъгъл е показана цялостната обстановка в перфектна за релакс стая. Цветовете са топли и пастелни, създават спокойствие и чувство за отмора.