Стъпка 4: Малките елементи имат голямо значение

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 296 пъти

Тайната на цялостно красивата визия винаги е скрита в очарованието на всеки отделен детайл. Елементите са важни навсякъде, независимо дали говорим за дневната, кухнята или банята. Те са именно тази част, която създава усещането за уют и комфорт. Комбинирайте ги цветово и се съобразете с избрания стил. Подходящо място за малките симпатични декорации е върху отворените рафтове. Те ще бъдат видими и лесно заменяеми. Разчупете визията като закачите елегантна или чаровна закачалка за кърпите.

В случай че имате нужда от по-конкретни съвети, обърнете се към препоръчаните изпълнители за ремонт на баня, регистрирани в MaistorPlus. Необходимо е да пуснете заявка, която е напълно безплатна, след което ще получите актуални оферти, които да сравните. Изберете тази, която максимално отговаря на очакванията ви. Не пропускате да се запознаете и с рейтингите на кандидатствалите по проекта ви, за да бъде по-успешен изборът ви на подходящ майстор. 

Свързано:

Идеи за баня 4 стъпки за постигане на перфектна баня

Смелите решения в банята я определят като екстравагантна и невероятна. В представения колаж се вижда вниманието към детайла и добрите организационни решения. Общото между всички е наличието на белия цвят. В първата баня властва удобството. Ваната е удобна и малка, а на нея е сложена специална дъска за хапване и пиене на вино. Поставката за кърпи е закачена непосредствена отгоре за по-голямо удобство. Кръглата форма е необичайна и интересна. Липсата на геометричност придава една топлина и уют на помещението. Стената е фигурална, а осветлението създава визуално усещане за многопластовост. Мивката е издължена, а над нея са окачени не едно, а цели три огледала. Малкото трикрако столче привлича погледите, а прозорецът допуска навлизането на естествена светлина. Големият шкаф е център на банята. Той дава възможност за съхранение на вещи, а живото растения в саксия носи свежест и спокойствие, въпреки необичайното си място. Последната снимка представя една просторна стая, в която мястото е правилно разпределено. Има преградна стена, която е наполовина стъклена. Тя разделя ваната от душа. Стените са декорирани в различни цветове и с различни елементи, за да разчупи цялостната визия. Масичката е използвана за поставка, а големи свещи носят романтика.