Стъпка 3: Вкарайте плана в бюджетни рамки

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 337 пъти

Преди започването на всяка една ремонтна дейност, е необходимо първо да се определи разполагаемият бюджет.

  • Направете сметка колко сте готови да отделите, и колко е възможно да добавите за непредвидими разходи.
  • Най-важното е да се консултирате със специалист, за да може да имате точна представа дали например само една част от плочките трябва да се сменят или е нужна цялостна промяна.
  • В повечето случаи малкият теч води до големи разходи. Друг път за корекции, които ви се струват мащабни, може да има по-изгодно и ефективно решение. 

Винаги трябва да се възползвате от създадените промени, така че не му мислете много. Не забравяйте да отделите средства за малките детайли и принадлежности, които внасят почерк в цялостната атмосфера. Добавете растения, изображения или обособете място за всички вещи, които регулярно използвате.

Свързано:

Идеи за баня 4 стъпки за постигане на перфектна баня

Семпло излъчване и изисканост! С тези определеня може да опишем невероятните бани, които са представени тук. В първата от тях властват сивите тонове и индустриалният стил. Подът, стените и тавана се преливат и създават една цялостна визия. Има две огледала за по-голямо удобство. Осветителните тела са висящи и интересни, а част от тях са деликатно вградени. Малката баня е с издължена форма, но това е използвано като плюс и е създадена една удобна стая. При второто изображение се забелязва стената от плочки, имитираща тухлената. В единият край се забелязва обособено пространство, приличащо на душ кабина. В този случай то е по-голямо и стъклените врати стигат до тавана. Мивката е интересна и веднага грабва вниманието. Тя има формата на голяма купа. Топлият кафяв цвят си партнира с бялото в третата кухня. Впечатление прави подът, чиято визия е очарователна. Редувани са плочките и нюансите, с което се създава едни шахматни детайли. Столът е елегантен и красив, като е използван за поставка на кърпите. Шкафът е закачен във въздуха. Последната баня грабва вниманието с издълженост, която създава визуално усещане за безкрайност. Прозорците са големи и допускат навлизането на естествена светлина. Жълтите елементи придават цвят и закачливост, а ваната е свободно разположена в центъра.