За да няма опашка, по-добре отделни баня и тоалетна

Последна редакция на 18/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 4 917 пъти

И помещението, без което мнозина не могат и ден. Заради чиято липса не ходят на палатка, не преспиват в старата къща на село, не отиват на хижа, а и да го делят не е вариант. За всички тези хора този крайморски апартамент ще е като сбъдната мечта. Тук не само, че има къде да се изкъпят след солено-песъчливия ден на плажа, но и няма да се редят на опашка за тоалетната. В банята с тоалетна се влиза директно от по-премерената цветово спалня. А от коридора всеки има директен достъп до втората тоалетна.

Ако желаете този мечтан дом да се превърне във ваша реалност, то интериорните ни дизайнери с радост ще ви помогнат. Само трябва да заявите проекта си и в рамките на денонощие ще получите различни оферти от специалисти във вашия район. Разгледайте, сравнете бизнес профили и препоръки от клиенти и преценете желаете ли да поканите някого на оглед. Сами избирате начин на комуникация с изпълнителите и наемате този, който максимално покрива вашите изисквания. 

Свързано:

Идеи за баня Стилен варненски апартамент впечатлява с интериор на световно ниво

На колажа са представени банята с тоалетна и втората тоалетна на варненския апартамент. Вляво виждате две снимки от различни ъгли на банята към спалнята с по-умерен стил. Интересното тук са зелените плочки около огледалото и мивката. То е продължение на зеления гардероб в спалнята, а и на зелените секция и шкафове в хола и кухнята. Тази цветна линия, която се следва в по-голямата част от апартамента внася жизнерадостност, свежест, пъстрота. Тази баня освен стилна е и практична. Душът е отделен от останалата част на помещението със стъклена стена, за да не се разпространява водата. Основните цветове са бежовото и бялото, които също се откриват и в други части на жилището. А що се отнася до отделната тоалетна, тя е същинско олицетворение на уют и естетика. Тук основен материал е дървото, като огледалото е в оригинална дървена рамка. Дори подът е с дървен паркет. Останалите цветове са бежовото и бялото, които допринасят за усещането за пълна хармония.