Не можем и без още едно важно помещение - банята!

Последна редакция на 25/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 3 626 пъти

По тесния коридор на апартамента се достига и до малката баня. Ако дневната и трапезарията излъчваха чувство за простор, то тук нещата вече се променят. Модерна хлъзгаща се врата в бяло отделя банята от коридора. А вътре е разположено всичко необходимо. Душ кабината е отделена със стъклена врата, за да не мокри остатъка от помещението. На стената е поставено голямо огледало. Основният цвят и тук е белият, като отново е съчетан с дърво. И светлината е на ниво, за което спомага и наличието на прозорец.

Ако сте се вдъхновили и бленувате за промяна на малкия си апартамент, то не се бавете, а се свържете със специалистите, като заявите проекта си напълно безплатно и проследите получените оферти.

Свързано:

Идеи за баня Как 30 кв. м. в Париж са напълно достатъчни!

Вдясно на изображението виждате как дървеният под на основното помещение в жилището продължава към коридора. Той води направо към врата за излизане, а вляво се пада банята. Макар и малка - едва 2,3 кв. м., в нея е събрано всичко необходимо. На снимката вляво виждате душкабината. Тя е отделена от остатъка от помещението със стъклена врата, която да предпазва от разпространение на водата и като цяло на влагата. Там е и прозорецът, който служи както за влизане на светлина, така и за излизане на мокрите пари. На стената е окачено голямо огледало, на което и двамата влюбени спокойно биха могли да се оглеждат едновременно, докато се приготвят сутрин за работа. Мивката е наистина интересна и модернистична. Тя е в основния за апартамента бял цвят. А плотът около нея е дървен - отново в тон с цялостната обстановка в жилището. Макар и да не се вижда, вдясно от нея е разположена и тоалетната чиния - отново в бяло. Ако се загледате към душкабината, ще установите, че цветът на пода е зелен. Поставянето на акценти с ярки цветове очевидно продължава и тук.