Баня със съвременен поглед на класическото

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 983 пъти

Традиционната комбинация от черно и бяло несъмнено придобива ново значение в този си вид. Съчетанието разделя помещението на две части, което отново създава визуална илюзия за действителните размери на банята. Тази заигравка с форми и нюанси е доминираща из целия дом и непрекъснато заблуждава, акцентира и впечатлява. Смелата визия тук говори сама за себе си - чрез висящите закачалки, съвременното излъчване на мивките и сливащата се с интериора вана. Впечатляващото мокро помещение оставя без думи и представя очарователен начин за комбинация от стилове, цветове и детайли. Тази идея е твърде смела и едва ли ще допадне на всички, защото сме свикнали в банята да залагаме на светли и пъстри нюанси. Ако не сте готови да рискувате, винаги може да изберете да поставите отделни предмети в тъмно. Постепенно увеличавайте тяхната бройка и в един момент ще пренесете класическата визия.

Вече готови ли сте да внесете доза промяна и интересен акцент върху детайлите във вашия дом? За добри резултати и качествено изпълнение на всяка една идея се доверете на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Получете различни цени и оферти, които да сравните само в рамките на 24 ч. Пуснете заявка напълно безплатно и създайте красив и функционален дом.

Свързано:

Идеи за баня Зашеметяващ апартамент с геометрични вдъхновения и изобилие от цветове

Банята е стилна и изискана. Дълбокият вид и издължената визия я превръщат в истинско съвършенство. Подът, стените и таванът са в черно, което е изключително нетипично за мокрото помещение. За да не бъде твърде тъмно и семпло, са използвани белите нюанси. Него го откриваме по стената и в детайлите. Огледалото заема цялото свободно място над мивките. които са две на брой и са мраморни. Отдолу е и дървеният шкаф, имащ издължена визия и създаващ усещането за големина. Естественият материал е в светло и е лакиран, за да изглежда по-жив, поддържан и да се изхабява по-трудно. Рафтовете му позволяват поставянето на принадлежности. Хавлиените кърпи намират място върху него и се придържат към цялостния интериор. Част от тях са окачени на стената върху впечатляващата закачалка. Тя имитира въжена и събира голям брой кърпи и халати. По този начин се пести от място. Същата идея намира реализация и отдясно на вратата. Осветителните тема са голям брой и в различна форма. Половината са вградени в тавана, докато останалата част имат висяща форма и стилен вид. Ваната заема централно място и носи аристократичност. Минималистичната визия впечатлява с внимание към детайла, стил и нестандартност. Затвърждава индивидуалното виждане и добрите организационни решения.