По-светла и красива визия

Последна редакция на 23/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 5 287 пъти

Банята е едно от най-важните помещения в дома и като такова не бива да бъде пренебрегвано. Козметичните промени са важни, а понякога и неизбежни. В примера е представена една невероятна реконструкция, която превръща мокрото помещение в стилно и красиво кътче. Разликата е видима, а спечеленият комфорт - очевиден. Тъмните тонове са заменени от бял цвят, който придава свеж вид и простор. Плотът е заменен с единична мивка, което спестява пространство и дава възможст да бъде поставена и тоалетна чиния. Свежите и артистични елементи балансират семплата визия и оставят приятно усещане. Цветните акценти са малко на брой, но точно подбрани.

А вие готови ли сте за промяна? Възползвайте се от специалистите, които ще ви помогнат да ремонтирате всяко едно помещение. Само трябва да заявите проект напълно безплатно и ще получите оферти в следващите 24 часа.

Свързано:

Идеи за баня Преди и след: 5 впечатляващи преобразявания

Банята трябва да бъде поддържана и освежава, тъй като е изключително важна стая в дома. На първата снимка вижда едно пренебрегвано помещение, което спешно се нуждае от ремонт. Плочките са зелени, а останалата част от стените са облепени с шарени тапети. Пердетата са кокетни и надиплени, което по никакъв начин не се вписва с нестандартната и остаряла визия. Мивката е в оранжеви нюанси. След удивителната трансформация, второто изображение представя поразителния краен резултат. Двете снимки по нищо не си приличат, въпреки, че описват едно и също помещение. Белият цвят доминира и придава стил на банята. Рамките на прозорецът също се придържат в основния нюанс и поради тази причина имаме усещането, че естествената светлина навлиза отвсякъде. Мивката е семпла, а над нея е разположено огледалото. Тоалетната е разположена в ъгъла като по този начин спестява от мястото. Впечатление правят интериорните детайли, които са добавени тук. Присъствието на жълтия цвят върху завесата за вана носи усещане за забавление и внася цвят. Черните тонове са откриваеми на различни места. Едно от тях е върху стената, превръщайки я в истинско артистично изкуство. Друго такова грабва вниманието още с отварянето на вратата. Картината на слон е непосредствено до ваната. Този уют е и благодарение на цветните стъпки на пода.