Стил, удобство и комфорт в банята!

Последна редакция на 29/03/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 3 619 пъти

Банята в индустриален стил е сбъдната мечта за тези от вас, които обичат семплата обстановка. Изчистен интериор и приятна атмосфера – всичко, от което се нуждаете. Не е изключено да добавите цветни мотиви, но не те трябва да са водещите. Акцентирайте върху светлината – голям прозорец или изобилие от осветителни тела. А защо не разчупите индустриалната атмосфера, като прибавите красиво, малко килимче? При по-голямо пространство в банята може да акцентирате с метална настолна масичка със цвете в порцеланова саксия например.

Изобилието от идеи за дома в индустриален стил е голямо. Апартаментът ви има спешна нужда от ремонт? Не го отлагайте повече, а направете първата крачка с безплатна заявка в платформата на Maistorplus. Обичате нестандартната и разчупена атмосфера? Индустриалният стил е най-подходящият избор за вас и бъдещия ви дом. Намерете опитни специалисти, които ще ви спестят време и пари, а резултатите ще са поразяващо добри.

Свързано:

Идеи за баня Нуждаете се от промяна вкъщи? Внесете магията на индустриалния стил!

На този колаж от три снимки виждаме средно голяма баня в индустриален стил, където вниманието веднага бива приковано от симпатичните шестоъгълни плочки. Забелязваме ги още на пода, който е добре уловен от обектива на снимката вляво. Шестоъгълните плочки са си разпределили почти равни дялове бяло и черно и малко зелено. Продължават и нагоре по стените, но вместо да ги обхванат целите, в един момент продължават нагоре небрежно разпръснати, оставяйки немалка част от стените в уж необработен, сив цвят. Към една от стените е монтирана бяла тоалетна чиния с маншон, стигащ до пода, а тоалетното казанче е монтирано високо горе на стената зад чинията. Интересно решение е за поставка на рулото тоалетна хартия да служи купчина с книги, поставена вдясно от тоалетната чиния. Отляво на чинията пък виждаме висок лампион с бяла основа и черна лампа. Срещу тоалетната чиния са поставени стол и закачалка от тъмно дърво. До стената отсреща, заета в по-голямата си част от прозорец, пропускащ естествена светлина, е поставена бяла вана, леко извита, стъпила върху бели крачета. На снимката горе вдясно е показана стената срещу ваната. Тук също има голям прозорец, под него обаче този път е мивка с бяло корито и дървен плот, като последния е част от дървен шкаф с открити рафтове и кутии за съхранение. На снимката долу вдясно отново виждаме тоалетната чиния, този път заснета фронтално. Впечатление в тази малка баня несъмнено правят и осветителните тела с черни кабели и бели крушки, спускащи се на различна височина от белия таван.