Помислете за качествената вентилация

Последна редакция на 23/04/2024 от Светла Иванова
Източник | Видяно 2 067 пъти

Съществува реален риск да се унесете в приятните емоции около избирането на плочки и мебели, но не забравяйте да включите в плановете си и добрата вентилация в банята. Задължително подменете старата система, за да се презастраховате от неприятен мирис, образуване на мухъл и олющване на боята.

Ако смятате, че е време да подновите интериора във вашата баня, не забравяйте да се обърнете към опитни майстори. Направете безплатна заявка, за да получите конкурентни оферти от водещи специалисти и да прочетете мнения за работата им от предишни клиенти.

Свързано:

Идеи за баня 4 грешки, които да избягвате при ремонт на банята

Нека се разходим из това помещение, превърнато в истински красива баня, луксозно и стилно обзаведена. Преобладаващите цветове в интериора й са предимно в сивата гама, а просторът и приветливият облик са водещи в атмосферата на помещението. Квадратната площ е голяма, което предразполага към експериментиране в обзавеждането. Това помещение е част от мансарда, което е предимство, тъй като прозорците могат да са разположени не само на стените, а също и на тавана. Както и виждаме - непосредствено над ваната вдясно, огромен прозорец внася светлина и простор. А в допълнение, за приветливия облик на банята се "грижи" и другият прозорец с нестандартен дизайн от лявата страна на снимката. Малко столче е разположено под него, което винаги може да служи за разполагане на различни вещи и предмети. Ваната е с ъглов дизайн, позиционирана от дясната страна на помещението. Дизайнът й е нестандартен, но изключително впечатляващ. Вградената й структура позволява разполагането на различни предмети по периферията й - виждаме свежи саксийни цветя от едната страна, и невероятен свещник от другата. На преден план, отдясно е и мивката, придружена от окачено на стената отгоре огледало, поставка за чаша под него, а също и още едно красиво цвете, внасящо свежест и добро настроение в атмосферата на банята.