Мечтаната винтидж-баня е постигната

Последна редакция на 28/03/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 2 805 пъти

Изборът на кръгли лампи с по-ниска плътност позволява повече светлина да се разпростира в банята. Огледалото е подменено с такова с по-овална и продълговата форма, за да обхваща образ до бюста, както и с дизайн в комбинация от рамка със златна декорация.

Визуалният резултат е впечатляващ - банята емного по-светла, чиста и свежа. Новото обзавеждане допринася за усещането за спокойствие и удобство, освен това създава чувство за повече простор. Банята добива един уютен и семпъл вид, който собствениците обикват!

Ако желаете и вие да преобразите банята си, доверете се на специалистите близо до вас! Възползвайте се от възможността да направите безплатна заявка за ремонт на баня в MaistorPlus, за да се свържете с водещи компании в сферата. Разгледайте подробно информацията за бизнес дейностите им, оценките от техните клиенти и вземете най-доброто решение!

Свързано:

Идеи за баня Преди и след: впечатляващо преобразяване на малка баня

Представяме ви една много практична и добре уредена баня, която е съчетала в интериора си скандинавска снежнобяла красота, и индустриални мотиви. Острите ръбове в обзавеждането са заменени с овални форми, стените са с по-груб, типичен за индустриалния стил, дизайн - декоративна тухлена конструкция виждаме и при ваната, а също и на стената срещу зоната на мивката - лесно можем да го забележим в отражението на огледалото. На първата снимка вляво можем отблизо да видим умивалника, който е с изящен, объл дизайн и бял цвят. Смесителят за вода е монтиран непосредствено до него, а чучурът е с красив дизайн. На втората снимка виждаме в по-далечен план зоната на мивката, където под умивалника е разположена етажерка в тъмносини багри. Рафтчетата й грижливо са събрали плетени кошници, съдържащи всички необходими тоалетни принадлежности, козметични продукти, аксесоари за баня и всичко необходимо. Огледалото, окачено на стената над мивката е с елипсовиден дизайн, бяла рамка и златист акцент, който внася цвят и динамика в интериора. Над него има и стенна лампа, която отново е с мек дизайн, а вляво виждаме и окачалка за кърпи. На третата снимка е показана зоната на ваната, която е отделена от другата част от помещението с красива завеса за баня. А естествената светлина и слънчеви лъчи лесно достигат до пределите на банята, благодарение на просторното прозорче, разположено на стената вляво от ваната.