Впечатляващи резултати, които могат да се постигнат с лунички за баня

Последна редакция на 17/04/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 1 648 пъти

Има много причини, поради които изборът на лунички за баня е страхотно решение за осветлението на това помещение. В настоящата статия ще се спрем на някои от тях, като се надяваме чрез показаните примери да намерите вдъхновение за ремонта и във вашата баня.

При всички положения обаче ви съветваме, когато избирате и монтирате лунички за баня, да се обърнете към специалист. Той ще ви помогне с информация за това къде е най-удачно да бъдат разположени тези осветителни тела, какъв да е техният вид и какви възможности има за реализацията на вашата конкретна идея.

Свързано:

Идеи за баня Впечатляващи резултати, които могат да се постигнат с лунички за баня

Представяме ви две снимки на изящно красиви бани, които са едновременно практични, комфортни и с хармонична атмосфера. От лявата страна е показано просторно и приветливо помещение, чиято квадратна площ е голяма, а елементите от обзавеждането - умело съчетани. Интериорът му е в тъмната гама, като плочките на стената са с черен дизайн, а шкафовете - изцяло в тъмнокафявата гама. В ъгъла е позиционирана хидромасажна вана, стената над нея е заета от практични рафтчета, а вградените луни отгоре са красиво допълнение. Осветлението винаги придава по-специален и завършен облик на помещението. На преден план виждаме и масивния шкаф, който притежава множество чекмеджета, побиращи всички нужни принадлежности и аксесоари, а в долната му част виждаме и практичен рафт, подходящ за разполагане на чисти кърпи например. Умивалниците са два, както и окачените на стената отгоре огледала. Подовата настилка е съчетание на плочки с ламинат, което създава динамика в интериора. На снимката от дясната страна, банята е изцяло в кафявата гама. Зоната на душа е отделена със стъклена врата, а осветлението отново е водещ акцент - виждаме множество вградени луни над мивката. Стената зад огледалата е наситено оранжева, което е красив акцент на кафявия фон. Свежото саксийно цвете е завършващият декоративен елемент, внасящ добро настроение в атмосферата на помещението.