Белият цвят символизира чистота и елегантност

Последна редакция на 19/04/2024 от Светла Иванова
Източник | Видяно 2 618 пъти

Ако сте сред любителите на изчистената и класическа визия, то белият цвят ще ви помогне да се сдобиете с вашата мечтана баня. За по-луксозно излъчване, традиционните теракотени плочки тук са заменени с оригинална мозайка, комбинирана с водоустойчива ламперия. Шкафът под мивката отново е изработен от водоустойчив дървен материал, а плотът от гранит. Обикновеното огледало на стената е заменено от доста по-елегантно такова с красива рамка. Щорите на прозорците са премахнати, за да влиза повече светлина. Ако все пак се притеснявате от любопитните погледи, матираните стъклопакети ще решат този проблем.

Готови ли сте вече да се сдобиете с истинска баня лукс? Задачата съвсем не е сложна, особено ако имате доверени помощници. Намерете най-подходящия изпълнител, който да ремонтира вашата баня, като пуснете безплатна заявка в MaistorPlus. Така ще имате възможност да сравните различните оферти и да разгледате профилите на опитните специалисти, за да изберете оптималния вариант за вас.

Свързано:

Идеи за баня Преди и след: Как обикновената баня се превръща в лукс

Този колаж от две снимки на помещение преди и след ремонт доказват каква промяна може да настъпи в едно помещение, било то и с освежителен ремонт. От лявата страна виждаме една захабена и привидно неприятна баня. Шкафовете под мивката са стари и изтъркани, плотът отгоре е невзрачен, а на повърхността му виждаме струпване на тоалетни принадлежности, четки и пасти за зъби, шампоани и балсами, и множество други вещи и предмети. Огледалото е обикновено, а от двете му страни виждаме малки прозорчета, покрити с вертикални захабени щори. Липсата на светлина е основен проблем, а невзрачният интериор е в основата на помещението. А сега нека погледнем към втората снимка вдясно, където можем да видим едно напълно преобразено помещение. Белият цвят в интериора вдъхва свежест и красив облик. Изящният под е оригинален избор, а претруфеният шкаф под мивката е заменен с нов - бляскав и снежнобял, който веднага прави впечатление. Повърхността му е побрала само най-необходимите предмети, а всичко друго е прибрано по чекмеджетата отдолу. Свежи цветя във ваза се "грижат" за доброто настроение в атмосферата на помещението, а грозните и невзрачни вертикални щори са премахнати. Така естествената светлина и слънчеви лъчи лесно могат да достигнат до пределите на помещението, а снежнобелите рамки на прозорците вдъхват свежест и красота в интериора.