Луксозна мраморна баня

Последна редакция на 25/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 2 374 пъти

Лукс и разкош са двете думи, които накратко описват внушението, което постига тази мраморна баня. Перфектен избор за тези, които обичат да се чувстват специални и отделят повече време за разкрасяване и освежаване, имате възможност даже да отпочинете на дивана по време на процеса.

Коя от разгледаните тук мраморни бани се превърна във ваш фаворит? Можете да имате дори по-интересен и впечатляващ дизайн за вашата, стига само да се обърнете към професионалисти в областта. Заявете безплатно проект, разгледайте оферти, профили и препоръки на изпълнители и наемете този, който ще реализира с максимална точност вашите идеи.

Свързано:

Идеи за баня 10 забележителни бани от мрамор

Представяме ви една просторна баня - истински шедьовър в класически интериорен стил. Обзавеждането й е изящно, мраморът е основният материал в помещението, което се вижда както върху пода, така и за стените. На преден план в помещението виждаме зоната на мивката, а пространството под нея е заето от чекмеджета и шкафове с винтидж дизайн. Елипсовидно огледало с класически дизайн е окачено на стената, а непосредствено до мивката виждаме и дизайнерски стол със златисти мотиви. В центъра на помещението е разположено удобно и меко кресло с кръгъл дизайн. А над него - невероятно красив полилей, изцяло в класически стил. Цветовете му се съчетават отлично с багрите на тапицирания стол, а също и с нюансите на креслото и пердето на прозореца. От дясната страна виждаме част от душ кабина, а в дъното на помещението, мястото е заето от удобна и релаксираща вана. Колоните от двете й страни внасят стил в интериора, а дървената поставка за кърпи е практично допълнение. Естествената светлина достига лесно до пределите на помещението, благодарение на просторния прозорец с красива и бяла рамка. А мраморът обгръща изцяло структурата на ваната, което допълнително придава по-стилен облик на красивата баня, обзаведена напълно в класически стил.