Перфектно осветление

Последна редакция на 23/04/2024 от Павлина Георгиева

Перфектното осветление в банята играе важна роля за цялостния приятен изглед. Наред с това, добрата видимост там е силно препоръчителна за безопасното и ефективно прилагане на различни разкрасителни процедури.

Представихте ли си вече мечтаната от вас зона за чистота и релакс? Какво бихте добавили към своята? Ако имате нужда от професионална помощ за реализиране на идеите си, можете да я откриете сред специалистите по ремонт на баня, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект безплатно, разгледайте офертите и изберете тази, която в най-голяма степен отговаря на вашите изисквания.

Свързано:

Идеи за баня 7 неща, които всеки иска да има в банята

Представяме ви една прекрасна баня, която е изцяло в меки и светли цветове, а просторът е водещ в помещението. Голямата квадратура превръща банята в уютна и добре уредена, а обзавеждането - красиво и стилно. От дясната страна са разположени тоалетната чиния и бидето, които са изцяло в снежнобял цвят. Структурата на тоалетното казанче е вградена в стената зад чинията, което допълнително спестява пространство и придава по-изтънчен вид на помещението. Тоалетната чиния е монтирана на стената, а вдясно виждаме и окачалка за кърпа, а също и стойка за тоалетна хартия. Стената отзад е истински шедьовър на изкуството - окачена е красива картина, която внася цвят, настроение и изящност в помещението, а под нея виждаме и вградено в стената рафтче, чиято повърхност служи за разположение на малки саксийни цветя, а също и други декоративни детайли. От лявата страна на помещението е зоната на мивката. Цялата стена е заета от окачено огледало с масивен дизайн. Кафявият цвят на рамката му е изцяло в тон с останалата част от интериора, а под него - умивалниците са вградени в мраморна повърхност, под която виждаме и масивни шкафове. Те са гаранцията, че пространството за подредба на чисти кърви и хавлии, тоалетни принадлежности и аксесоари за баня, винаги ще бъде достатъчно. Висящите от тавана крушки са изцяло в индустриален стил, а също са и красив акцент в интериорния дизайн на помещението.