Банята е олицетворение на стил и елегантност

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 3 994 пъти

Банята има сравнително големи размери. Нейният простор е допълнен благодарение на семплата мебелировка. Стилът е обичайният - в бели и сини нюанси и дървена мебелировка. Прозорецът е голям и разположен непосредствено до огледалото, което доставя повече естествена светлина.

В случай че ви е обхванала морска вълна и желаете да вкарате лятна обстановка в дома, ще са ви нужни съвети относно качественото им прилагане. Възползвайте се от опитните майстори, регистрирани в MaistorPlus, като заявите проект напълно безплатно! Запознайте се с проектите, по които са работили и изберете най-подходящия за вас.

Свързано:

Идеи за баня Елегантен и жизнерадостен интериор на красива къща в морски стил

Банята е перфектният завършек на идеалния дом. Къщата в морски стил се нужда от подходяща баня, която да е истинска глътка свежест. В случая е точно така. Изисканият стил е постигнат чрез семпла мебелировка и съчетание на цветове и форми. Стените и таванът са бели, а подът е в кафяви плочки. Към доминиращите цветове се присъединява и синьото, чрез присъствието му в отделни елементи. Открива се в детайлите по мивката, както и при кърпите. Те са стилно сложени на специална метална поставка, която се намира точно в центъра на дървената мебел. На рафта отдолу има възможност за поставяне на различни тоалетни принадлежности. В помещението е помислено за всичко. Макар и морските нюанси да са леко загатнати, усещането за свежест и релаксация ни връщат към лятната почивка. Точно до голямото огледало се намира контакт. Килимът е в приятни тонове, сливащи се с пода. Тук райетата отново присъстват. Таванът е нисък и дървен. Осветителните тела са три на брой, малки и разположените така, че да са на удобна позиция. Интериорът е допълнен от цветя и арт изкуство на стената.