Класика в жанра – сива, красива и стилна баня!

Последна редакция на 25/04/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 4 039 пъти

Банята е едно уютно и стилно кътче, което с удоволствие да използвате и да показвате на гостите си. Най-интересното при модерните бани е техният невероятен семпъл вид, с който се постига максимална функционалност и практичност.

  • Една от причините банята да изглежда модерна е защото в нея има сив цвят. Сивото създава чувство на загадъчност в помещението.
  • Добре е да се комбинира с нещо изчистено – бяла мивка, стъклена преграда за душ кабината или вана, дървен шкаф и много други.
  • Ако решите можете да боядисате и тавана в сиво, но в този случай не забравяйте да прибавите частица от природата – различи цветя, които да придадат баланс и свежест на помещението.

Започнете смело приключението по превръщането на вашата баня в едно различно, интересно и загадъчно помещение, което да бъде вашето убежище при релаксация след тежкия работен ден. За да осъществите вашите желания и да получите професионален съвет можете да се свържете с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Изпратете напълно безплатно заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за баня 5 идеи за уникални бани в нетрадиционни стилове