Завършваме с коридора, който води към практично мокро помещение

Последна редакция на 20/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 5 085 пъти

И тъй като разходката ни е към своя край, не можем да не обърнем внимание и на елегантното антре и допълнителното мокро помещение, скрито зад една от белите интериорни врати. Антрето тук притежава впечатляващо дървено обзавеждане, което оформя масивен гардероб за съхранение на обувки и връхни дрехи. Тази мебел разполага и с голямо огледало, което отразява част от дневната и трапезарията и по този начин пренася красотата им в тази често подценявана зона у дома. В дъното на коридора е разположено и практично мокро помещение, в което са поместени пералнята и сушилнята, както и допълнителната тоалетна. То е решено в неутрални нюанси, като е изчистено от всякакъв тип масивни мебели и натрапчиви декорации.

Вземете пример от този фантастичен апартамент и променете своето жилище още сега, като потърсите помощ от опитните архитекти, регистрирани в нашата платформа! Заявете проект напълно безплатно в сайта още сега и се запознайте с профилите и офертите на професионалистите!

Свързано:

Идеи за баня Фантастичен апартамент, подчинен на цветовете на пролетта

Представяме ви един стилен и функционален дом, който доказва, че антрето може да бъде много повече от скучно преходно помещение. Тук собствениците залагат на светли стени и елементи от дърво, които, в комбинация с ефектното осветление, създават впечатление за по-просторен и светъл коридор. За този ефект осезаемо допринасят и огледалата, които визуално разширяват антрето и му придават необходимата доза блясък. За да бъде тази част на апартамента достатъчно удобна и гостоприемна, изпълнителите създават функционален стенен модул от дърво, който съхранява всички обувки, връхни дрехи и чадъри, които обикновено стоят натрупани на закачалките около входната врата. За да се избегне този безпорядък, антрето разполага с удобен гардероб и допълнителен шкаф със закачалки, както и с дребни акценти в зелено, които разчупват облика на коридора и го доближават до дизайна на останалата част от жилището. В дъното на коридора е разположено малко помещение, обединяващо зоната за пране и втората тоалетна в дома. Тази малка стая е окъпана в приятни бежови нюанси, които са умело разнообразени от кокетни бели елементи. Поставянето на мивката върху пералнята е нестандартно, но изключително практично решение, което би спестило място в твърде тясната и неудобна баня. Белите шкафове над тоалетната пък предоставят пространство за препарати и тоалетни принадлежности.