Банята също си има своя чар

Последна редакция на 20/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 3 577 пъти

Банята, макар и малка, е наистина симпатична. Райета в неутрални цветове, семпло обзавеждане, цветно присъствие. Всичко, което е необходимо, за създаването на комфорт. Сравнително малка в размерите си, в нея са събрани всички необходими аксесоари и не отсъства дори изкуствено цвете за създаване на по-уютно местенце.

Ако тези дизайнерски подходи са ви харесали или имате свои собствени идеи, потърсете специалисти, които да ги превърнат в реалност. Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus и ще получите конкурентни оферти от доказани специалисти. Разгледайте предложенията от различните компании, както и техните профили с оставените за тях отзиви, и изберете най-подходящата за вас!

Свързано:

Идеи за баня 50 кв. жилище в холивудски стил ще ви очарова със своята "красота в хаоса"

Тази малка, но добре уредена тоалетна, е доказателство, че дори и на малка квадратна площ, помещението може да изглежда подредено и уютно, а също и да побира всички необходими вещи, и да не изглежда претрупано. На снимката вляво виждаме зоната на мивката, където умивалникът е разположен в долната част на снимката, и от него виждаме само малка част. Над него е разположено голямо огледало, окачено на стената, а над него - няколко лампи, "грижещи" се за светлия и приветлив облик на помещението. Въпреки тясното пространство, ъгълът е побрал красиво жълто цвете в саксия, внасящо свежест в атмосферата. Подвижно огледало с кръгъл дизайн е монтирано на стената вдясно, а в отражението на голямото огледалото виждаме и вратата, водеща към останалата част на дома. На снимката вдясно можем да видим и тоалетната чиния, която е с масивен капак, казанчето зад нея, а също и другата част от мивката. Пространството под нея е използвано много рационално - монтиран е масивен шкаф, побиращ всички необходими вещи. А височината на стените също е с функционален дизайн - няколко рафтчета са монтирани по широчината й, върху които са подредени чисти кърпи и декоративни елементи. Малко прозорче с бяла рамка виждаме в горната част на стената, а в долната - стойка за тоалетна хартия, непосредствен монтирана до тоалетната. Стените са изцяло в светло и тъмносиви нюанси, а подовата настилка - в тъмни багри от сивата цветова гама.