Изчистен дизайн и естествена светлина в банята

Последна редакция на 29/03/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 244 пъти

Жилището разполага с две бани - едната е обща (дясно), а другата (ляво) - към спалното помещение. И в двете обаче дизайнът е много сходен - големи овални вани с високи обли чешми, бели шкафове с просторни огледала, пред които виси по една лампа в индустриален стил. Основната разлика е, че прозорците в индивидуалната баня са значително по-големи и красиви кремави завеси, добре познати от погледа ни в спалното помещение, внасят нежна топла прегръдка.

Всяка интериорна идея е добре дошла, спрямо вашите собствени предпочитания - и в този дом собствениците са внесли индивидуалност, но с помощта на изкусна щипка професионализъм, благодарение на специалисти по интериорен дизайн. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на проект, за да ви изпратим оферти от подбрани специалисти. Разгледайте ги и изберете най-добрата сред тях, като сравните профилите на компаниите и оставените от техните клиенти оценки.

Свързано:

Идеи за баня Красиво монохромно жилище в Мелбърн

В жилището има две бани - едната (тази на снимката отляво) е отделна индивидуална баня към спалното помещение, а другата (вдясно) е банята за общо ползване. И в двете стилът е абсолютно сходен, като всяка от тях разполага с голяма овална маса с висока обла чешма. Върху двете вани е хвърлена по една хавлиена кърпа за удобство и комфорт. И двете бани разполагат с луксът на дневната светлина, като в тази към спалнята прозорците са големи и са оборудвани с познатите от спалното помещение красиви кремави завеси. Големи огледала са разположени над мивките и в двете помещения, а пред всяко от тях има по една висяща лампа в индустриален стил. Бели шкафове под мивката отново виждаме да се повтарят и в двете помещения, в много семпъл и изчистен стил. Във всяка от тях има по едно естествено растение, което да внесе свежест и кислород с присъствието си. Подът и в двете бани е в сив цвят, но в тази отляво той представлява плочки с голяма площ в редуващи се разнообразни нюанси на сивото, докато в банята отдясно сивият цвят е само в един тон.