Пейте коледни песни под душа с тонколонки за баня!

Последна редакция на 29/03/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 709 пъти

Без значение дали популярните коледни песни ви изпълват с бурен възторг или тих ужас, едни bluetooth колонки за баня са винаги добре дошли. Така ще бъдете не само в крак с техологичното време, но и с пеенето. Ако се притеснявате, че не можете да хванете някой тон, просто усилете оригиналното изпълнение така, че да се извисява над собствения ви глас. Нека съседите ви си мислят, че имате забележителни певчески способности, а после благодарете на вашите тонколонки за баня, които, освен цветни, са и водоустойчиви.

А за да имате повод да празнувате успешно извършения ремонт на баня, не отлагайте вашия, а се доверете на професионалистите, които лесно ще откриете в MaistorPlus. Изпратете безплатна заявка още сега и в кратки срокове ще получите оферти от изпълнители във вашия район. Сравнете кандидатурите, запознайте се с препоръки, оставени от предишни клиенти, и се спрете на тази, която максимално покрива изискванията ви. След реализиране на проекта ви, оставете своя отзив в сайта.

Свързано:

Идеи за баня Позволете на коледния дух да завладее банята!

Можете ли да познаете коя е една от най-популярните дейности, случващи се в банята? Не, не е къпането, нито пък миенето на зъби. Разбира се, че говорим за пеенето под душа. А когато си имате водоустойчиви bluetooth тонколонки за баня, можете да го правите в дует с любимите си изпълнители. Още по-хубавото е, че тонколонките могат да се избират в различни цветове, в зависимост от общото интериорно решение. Погледнете сега колажа от три снимки, представен тук, долу вляво. Там можете да видите синя, жълта и зелена тонколонка за баня, в компанията на букет от бели цветя. Както забелязвате, те лесно се прикрепват за стената, а всяка от тях разполага с бутони пускане и пауза на музиката, увеличаване и намаляване на звука. Поглеждаме сега нагоре, за да си вземем идея къде още можем да слушаме музика с подобни тонколонки за баня и виждаме симпатична вана, червена отвън, бяла отвътре, стъпила с винтидж крачета върху постлан с бял килим под. От лявата страна на ваната, върху висока масичка с квадратен стъклен плот и метална рамка, е поставен в бяла ваза букет от жълти и червени цветя. Плочките по стените в тази баня са бели и розови. За десерт оставихме голямата снимка отляво, където е представена баня със стени на квадратни зелени плочки, под с големи сиви квадратни плочки. Част от същата баня са още бяла мивка, бяла тоалетна чиния, изчистено правоъгълно огледало без рамка.