Поддържайте ред и чистота

Последна редакция на 19/04/2024 от Ани Атанасова
Източник | Видяно 2 583 пъти

Може да ви се струва ненужно за споменаване, но чистата и подредена баня е първата стъпка към стила и функционалността, към които се стремите. Макар и да сте притежатели на малка баня, това не означава, че тя не може да се превърне във вашето практично и шикозно бижу, за което винаги сте мечтали. Готови ли сте да действате?

Ако някое от предложенията ви е харесало, но не знаете как да пристъпете към действие, не се чудете, а се доверете на специалисти, които си разбират от работата. Пуснете заявка за ремонт на баня, сравнете предложените оферти и се спрете на най-подходящия изпълнител.

Свързано:

Идеи за баня 10 съвета за шикозни и функционални малки бани

Истинска снежнобяла красота е в основата на интериорния дизайн на тази баня. Нека се "разходим" из помещението, и разгледаме малките детайли и елементите от интериора му. На преден план виждаме зоната на мивката, където умивалникът с правоъгълна форма и объл дизайн е разположен върху повърхността на няколко шкафа и чекмеджета. Те служат за побирането на всички тоалетни принадлежности, аксесоари за баня, препарати и чисти кърпи. С което увеличават усещането за удобство и комфорт в помещението. Смесителят за вода е монтиран непосредствено до стената, върху умивалника, а до него виждаме и сапунът за ръце, чийто наситено зелен цвят е красив акцент, напомнящ за природната красота. На стената отгоре е окачено огледалото, а вътрешността му е практичен шкаф, който побира четките и пастата за зъби например. В дъното на помещението виждаме и удобна и релаксираща вана. Вградената й структура, позволява разположение на различни декоративни елементи по периферията й. А стената вляво е използвана за окачане на малки детайли, които внасят настроение в атмосферата. Разчупват интериора и разкрасяват банята. Декоративните елементи винаги могат да създадат добро настроение в атмосферата на всяко едно помещение. На фона на белият дизайн на стените и подовата настилка, изобилието от естествена светлина, налична благодарение на прозореца над ваната, е красиво допълнение и завършващият елемент от интериорния дизайн на помещението.