С аромат на плодове...

Последна редакция на 20/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 513 пъти

Имате два варианта да постигнете свежо ухание в дома си с помощта на плодове. Кой ще изберете зависи изцяло от вас и натовареността ви.

  • Спомнете си за аромата, който се разнася в дома ви, когато си приготвяте домашен билков чай. Е, добавете лимони, портокали, пръчки канела, анасон в тенджера с вода и ги сварете. Ябълките също могат да бъдат чудесен естествен ароматизатор. При варенето домът ви ще се изпълни с невероятен аромат. Парата, отделяща се при варенето ще освежи домашната атмосфера.
  • По лесният начин е просто да обелите някакъв плод (лимон, мандарини, ябълка, портокал) и да ги оставите на топло място. Върху радиатор е идеално. Бъдете обаче внимателни и не оставяйте корите без надзор. 

При нужда от по-голяма промяна на интериора в дома ви, не се колебайте да се обърнете към специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в MaistorPlus.  Първата стъпка към промяната на дома ви е да заявите напълно безплатно своя проект. Следващата стъпка е да изберете между изпратените оферти. След изпълнението на проекта, дайте своята оценка в сайта и помогнете на други наши читатели в избора на истински професионалист! 

Свързано:

Естествени ароматизатори, чрез които домът ви да мирише невероятно