Хитринки

Последна редакция на 20/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 1 511 пъти

Винаги може да направите своето малко перално кътче в много функционално място. За тази цел може да вземете под внимание и следните няколко хитринки:

  • Използвайте сушилня и пералня – 2в1. Да, несъмнено това има и своите минуси (от гледна точка на функции и работа), но пък основната положителна черта е, че имате два уреда в един. Това ще ви спести място.
  • Закупете красив кош за пране, който позволява да го поставите на неутрално място, без никой да разбира каква е неговата функция. Той ще бъде част от декора, но реално ще има много голяма роля във вашето ежедневие.
  • Ако все пак видът на пералнята е способен да ви изкара извън равновесие, винаги може да я скриете. Използвайте вратички или перде, ако желаете да не се набива на очи. Вариантът с вграден шкаф също е за предпочитане, но той е една идея по-скъп.

След показаните идеи се надяваме, че сме успели да ви убедим, че дори в малкия апартамент има място за перално помещение. Ако решите все пак да задействате този план, обърнете се към специалистите, които могат да ви съдействат. Направете заявка за проект напълно безплатно. След това ще получите оферти от регистрираните в сайта професионалисти. Следващата стъпка е да изберете най-подходящата. Напишете мнението си в сайта, за да помогнете на други наши потребители.

Свързано:

Обособете перално помещение в малкото жилище