Какво представлява анализатора за алергени ParticleScan Pro?

Последна редакция на 28/03/2024 от Мира Петърчева

Използвайки анализатора ParticleScan Pro за количеството на суспендираните частици във въздуха, който е в състояние да "види" най-малкия прах с размер 0,3 микрона, може да се измери качеството на въздуха в обикновен апартамент.

  • В съответното жилище устройството записва средно около 18 милиона частици на квадратен метър въздух. За да разберете колко прах има в кубичен метър въздух, трябва да умножете резултата по 35. Получаваме съответно 630 милиона. Ако искате да знаете общото количество прах в стаята - умножете продукта по неговия обем.
  • Отличен уред, който наистина дава добра оценка за състоянието на въздуха в жилището. Препоръчва се за семейства с малки деца и хора с доказани алергични реакции.

Погрижете се навреме за здравословния комфорт на дома си, като не забравяте и чистотата в него. В случай че забързаното ви ежедневие не ви позволява да чистите редовно, можете да разчитате на експертите по почистване, регистрирани в MaistorPlus. Изпратете безплатна заявка още днес и за кратко време ще получите оферти, измежду които да се спрете на най-добрата за вас. 

Свързано:

Как да се предпазим от алергени в дома?