Да бъде светлина - най-важните тънкости за осветлението у дома

Последна редакция на 28/03/2024 от Диана Маркова
Източник | Видяно 637 пъти

Всичко, което виси от тавана, смалява пространството допълнително – ето защо съветът ни е да използвате вградено осветление. То може да бъде втъкнато в тавана, като по този начин се освобождава пространството до самата таванска плоскост. Осветлението може да бъде и изцяло вградено в стените, придавайки модернистичен привкус на стаите.

Ако обаче нямате нито желанието за тези все още нестандартни за родния вкус решения, нито възможност тепърва да пробивате и къртите стените и тавана, може да се доверите на класическите висящи лампи и полилеи – те няма да ви предадат, а напротив – ще върнат частица от добре познатия ни домашен уют. Предлагаме на вашето внимание няколко изпитани и много ценни съвета относно разполагането на лампите, които се спускат от тавана в дома ви. Винаги взимайте тези основни правила под внимание, когато решите да изненадате себе си с нов атрибут на осветлението.

А ако се затруднявате с проектирането или изпълнението на осветителните работи у дома, заявете проект от специалистите по осветление, регистрирани в MaistorPlus. Те знаят как да осветят и най-трудните местенца от въображението ви.

Свързано:

Да бъде светлина - най-важните тънкости за осветлението у дома