Ултра съвременен кухненски гръб, от неръждаема стомана inox

Последна редакция на 20/04/2024 от Екатерина Димитрова
Източник | Видяно 2 897 пъти

Тази дизайнерска супер кухня е снабдена с гръб от ламинат, лакиран в ефект INOX. Гърбът модернизира простотата на професионалното обзавеждане, решено в сиви нюанси. Той обединява неповторимите кухненски шкафове с плот гранат, в динамично трио от цветове. Светлината се отразява в лъскавото му покритие и подобрява яснотата на работния плот. Изложените на показ съдове и кухненски пособия са в бяло и стъкло. Единствено дървените дъски нарушават белия професионализъм на това работно пространство. Зелените подправки на плота внасят точно необходимия колорит в перфектната картинка. Горните шкафове на кухнята са в меламин, цвят бордо. Ако искате да постигнете модерен аристократизъм във вашата кухня, не забравяйте тази комбинация.

Ако имате нужда от съвет при обновяването и на вашия дом - разчитайте на специалистите, регистрирани в сайта ни. Заявете безплатно проект и изберете сред получените оферти, като ги разгледате и сравните, а след края на работата - оставете оценка за избраната фирма в платформата.

Свързано:

Кухненският гръб - практичност и стил

Кухненски долни шкафове от бял меламин с алуминиев обков. Работният плот е гранат с интегриран изцяло в бяло мокър възел. Зад общата белота е избран кухненски гръб с лаково покритие, имитиращо неръждаема стомана INOX. Светлината от прозорците се отразява в него и добавя искрящи нотки към работното място на готвача. Всичко в този кът говори за строг професионализъм. Оставените върху плота прибори са в бяло и стъкло. Единственото цветно петно са живите зелени подправки в бели керамични саксии.