Интериорните дизайнери работят с най-новите технологии

Последна редакция на 16/04/2024 от Климентина Величкова

В наши дни интериорните дизайнери работят с най-новите компютърни технологии в областта и могат да визуализират много реалистично на екрана това, което ще се получи след завършване на даден проект.  Най-често използваните компютълни програми в интериорния дизайн са: SketchUp, Sweet Home 3D, AutoCAD, Autodesk 3ds Max, ArchiCAD и българската V-Ray, разработка на "Chaos Group".

Интериорните дизайнери изпълняват различни по големина проекти.

Интериорните дизайнери могат да разработят проект за цял търговски център, така и за една стая. Те се съобразяват с вашия бюджет и могат да предложат различни решения за пространството, които дори не сте подозирали. Затова не се колебайте да се обърнета към интериорен дизайнер дори за по-малки проекти, като смятате, че ще ви излезе по-скъпо. В много случай дизайнерът предлага по-рационално оползотваряване на вашите средства и постигане на добър резултата и с ограничен бюджет.

Интериорните дизайнери работят в съгласие със законовите разпоредби и строителните стандарти.

Интериорните дизайнери познават и се съобразяват със законовите разпоредби, строителните и санитарни стандарти, изискванията за безопасност и за опазване на природната среда. Предложените проекти не могат да нарушавата нито едно от правилата за разработка на дизайн на дадено пространство.

В нашия сайт MaistorPlus ви даваме възможност да изберете и да се свържете с водещи български дизайнери, които ще изпълнят всеки ваш интериорен проект за дома. Направете безплатно запитване в платформата  и изберете най-добрата за вас оферта.

Свързано:

Какво трябва да знаете за интериорния дизайнер