Какво правиш, за да си в крак със случващото се в твоята професионална област?

Последна редакция на 25/04/2024 от Адриана

Интересувам се. Чета. Постоянно разговарям с майстори, защото познавам такива. Нещо като пресечна точка съм в това отношение. Естествено, има различни мнения, които пресявам по пътя на логиката.

Имаш ли девиз, който следваш в работата, а и в живота?

Нямам девиз. Искам само клиентът да е доволен и да има препоръки. Това за мен е най-важно.

Ако трябва да посъветваш колега, който тепърва навлиза в професията ти, какъв съвет би му дала?

Не обичам да давам съвети, но ако трябва да го направя, бих казала само едно: “Прави каквото искаш и както искаш, но гледай да стане наистина добре.”

Какво искаш да знаят клиентите за теб и твоята професия преди да те потърсят за работа?

В много от случаите клиентите не знаят какво искат. Това е напълно нормално. Ако те знаеха и можеха, нямаше да има хора като нас и вас. Хората щяха да знаят как и да си го направят. Но за щастие, не е така и точно ние сме тези хора, които да обясним, покажем, посъветваме и изпълним техните желания. Понякога тези желания изглеждат трудно постижими, но не и невъзможни.

Представи си, че печелиш безплатен самолетен билет до която и да е дестинация по света... Ще споделиш ли с нас на кое място би се спряла и защо?

Бих отишла в Индия. Интересно би ми било да видя как се строят "бараки" между "дворци". Бих посетила и Ню Йорк по същата причина, а именно - сградите.

Свързано:

“Майсторите говорят” с Мария Христова