Има ли сезонност в професията ти?

Последна редакция на 29/03/2024 от Адриана

Въпреки че в изграждането на сглобяемите къщи няма мокри процеси, което позволява да се строи целогодишно, манталитетът на българите е доста консервативен, тъй като смятат, че зимата не е подходящ сезон и пристъпват към действия в повечето случаи напролет, когато ни затрупват с поръчки. В такива моменти е подложен на изпитание нашият професионализъм, тъй като трябва да реагираме своевременно, да обърнем внимание на всеки клиент и да направим добра организация.

Сподели с нас един твой проект, с който се гордееш.

Гордеем се с всички наши изпълнени обекти и нямаме предпочитание към някой определен.

Коя е заявката, която се надяваш някой ден да изпълниш?

Надяваме се един ден да построим цяло селище от екологични къщи и това да стане практика в България.

Какво правиш, за да си в крак със случващото се в твоята професионална област?

За да сме в крак с нашата професионална област, сме насочени към обучението на нашите специалисти в новостите в строителството, като детайлно се запознаваме с всеки новоизлязъл строителен материал или технология. Отворени сме към иновациите и не се колебаем да ги използваме в нашето строителство. Пример за това са магнезиевите плоскости, които използваме за външна обшивка на стените вместо OSB плоскости и които са с много по-добри технически характеристики и вярваме, че ще добият голяма популярност и у нас.

Имаш ли девиз, който следваш в работата, а и в живота?

Личният ми девиз в работата е: "Ръководи, дръж се или се разкарай от пътя" /Тед Търнър - американски милиардер/, а на фирмата е: "За нас приоритет е клиентът и той да остане доволен".

Ако трябва да посъветваш колега, който тепърва навлиза в професията ти, какъв съвет би му дал?

Съветът, който бих дал на всеки, който реши да се занимава в тази сфера, а и в която и да е, е да не се отказва, тъй като началото е трудно, а в България още повече.

Какво искаш да знаят клиентите за теб и твоята професия преди да те потърсят за работа?

Бих искал клиентите ми да знаят, че съм един от малкото останали в бизнеса в България изключително коректен и добронамерен човек.

Представи си, че печелиш безплатен самолетен билет до която и да е дестинация по света... Ще споделиш ли с нас на кое място би се спрял и защо?

Бих посетил Тибет с цел да науча повече за себе си и за мисията ми в този живот.

Свързано:

“Майсторите говорят” с Евгени Илчев от Къщи “Комфорт”