Представи се с няколко думи.

Последна редакция на 25/04/2024 от Адриана

Решението бе спонтанно, наблюдавайки реновацията на къщата ни на село, когато бях на 14. На 15 години за първи път участвах в боядисването на апартамент в квартал Гоце Делчев. Това, което ми харесва в работата, е крайният резултат. А именно - едно приветливо помещение, фасада или какъвто е обектът. Особено когато същият е бил в занемарено състояние. Бих се похвалил с боядисването на два 8-етажни входа в квартал Изток. Работата беше извършена за два месеца от трима човека. Както и с реновирането на таван на жилищна кооперация в центъра на София - на улица “Ангел Кънчев”, който бе в ужасно състояние. Наложи се да поставим скеле над стълбището с височина около 12 метра до партера, за да поставим гипсокартона и да го шпакловаме. Както и с боядисването на пет входа - три 4-етажни и два 6-етажни - за един сезон от двама човека - в горната част на Лозенец, около Здравната каса.

Постави се на мястото на клиент, търсещ специалист в твоята сфера. Защо би се спрял на теб?

Ако трябва да се поставя на мястото на клиентите, търсещи майстор от сайта, критериите, по които бих се спрял на майстор, са: цялостната професионална визия от дадената информация, завършените им обекти, препоръките, които са написани за тях. Но това, което е най-важното, е правилно проведеният оглед на помещението и коректното и ясно представяне - перо по перо - на окончателната оферта. Естествено, предлаганите цени следва да са в установените стандарти - нито прекалено високи, нито прекалено ниски.

Има ли сезонност в професията ти?

Смятам, че най-натоварените сезони през годината са пролетта и лятото. Естествено, довършителните ремонти могат да бъдат на всякакви обекти - фасади на сгради, декориране с камък, апартаменти, входове, офиси, къщи. При подходящи условия някои от тях могат да бъдат реализирани и през зимата.

Свързано:

“Майсторите говорят” с Йоан от бригадата на Майстор Николов