Изпращаме месец май с дъжд от заявки

Последна редакция на 19/04/2024 от Адриана

Посрещнахме месец май с Деня на труда и Гергьовден, а го изпратихме с Деня на българската просвета и култура и Изборите за Европейски парламент. Вълненията ни бяха придружени от слънчеви майски дни и разхлаждащи валежи от заявки за ремонти. Ето го и нашия месец май накратко:

MaistorPlus започна месец май в нов офис. Както всяко преместване на ново място, и нашето беше съпроводено с ремонтни дейности и освежаване на помещенията. Благодарение на изпълнителите в сайта, много бързо се справихме с тези препятствия и вече се радваме на нашия просторен и уютен втори дом :)

Вижте статията за преместването ни в новия офис

Майстор на месеца

През месец май особено активен в сайта беше Антон Петров (ЕТ “Венетон”), който добави още 3 положителни оценки към бизнес сайта си. Антон Петров e доказан специалист в сферата на електроуслугите - убедихме се в това и го награждаваме със заслужената титла“Майстор на месеца”.

Майстор на месеца: ЕТ “Венетон”

Клиентите говорят

Михаил е от Бургас и не за първи път ползва услугите на MaistorPlus. Ето защо той не се поколеба да потърси изпълнител от сайта за изработката на дървените рафтове за неговата библиотека. Нает и оценен по заявка му е Красимир Атанасов - майстор в категория “Мебели и обзавеждане” за района на град Бургас.

Клиентите говорят: Изработка на дървени рафтове за библиотека в Бургас

Бизнес сайт на месеца

В началото на месец май къмMaistorPlusсе присъедини Алумина дизайн - специализирана фирма за дограма и остъкляване, парапети и сухо строителство. Скоро след това Алумина дизайн се погрижи за бизнес сайта и за доброто си представяне. В края на месеца вече може да се похвали с първите си спечелени и извършени заявки.

Бизнес сайт на месеца: Алумина дизайн

Ценови съветник

В последните години тапетите започнаха да се завръщат в интериора. Декорирането на стените с правилния вид тапети би могло да придаде стил и индивидуалност на всяко помещение в дома ви. Избрахме да ви запознаем с факторите, които са определящи за цените при лепене на тапети.

Ценови съветник: Лепене на тапети - цени

Основно търсене по категории:

Докато чакаме астрономическото лято, няма да излизаме за работа без чадър… синоптиците предвиждат валежите в MaistorPlus да не спират :)
 
ВИЖТЕ ОЩЕ: MaistorPlus стартира рекламна кампания

Свързано:

Изпращаме месец май с дъжд от заявки