Сезонът започна с рекорден брой заявки през месец март

Последна редакция на 18/04/2024 от Адриана

Неусетно се изплъзна и този месец от календара ни. А в него записахме значително количество нови заявки и клиенти, останали доволни от качествената работа на майстори и фирми от сайта. Дойде време да ви разкажем какво се случваше около нас през март. Ще разберете също кои са майсторите и фирмите, които се отличиха през изминалия месец. Не можем да подминем и добрите новини за успешно завършените заявки и усмихнатите клиенти - най-голямата награда за нас и изпълнителите в сайта :)

Събития

МаistorPlus взе участие на изложението Българска Строителна Седмица

14-тото издание на Българска Строителна Седмица се проведе между 19 и 22 март в Интер Експо Център, София. На изложението се представиха 107 от водещите компании в строителния бранш. А един от основните дискусионни форуми по време на събитието беше под мотото “Да събудим строителството”.

Благодарим на организатори за възможността да се включим в изложението!

Майстор на месеца

На 11 Март към MaistorPlus се присъедини Павел Спегалски. Павел е с дългогодишен опит в строителството и не се поколеба да стане част от нашата платформа. Той е любезен в комуникацията си с клиентите и конкретен при предлагането на оферти. Благодарение на добрия си подход, само две седмици след регистрацията си, Павел вече може да се похвали със спечелена заявка и първа положителна оценка в профила си. Оценяваме находчивостта му!

Майстор на месеца - Павел Спегалски

Клиентите говорят

След общото събрание на блока Марин Евгениев се заема със задачата да намери изпълнител за ремонта на партерния етаж на сградата. За да бъде максимално прозрачно намирането на майстор или строителна фирма, г-н Евгениев пуска заявка в MaistorPlus. Одобрен и нает е майстор Иво, който отлично се е справил с работата.

Запознайте се по-подробно с историята

Бизнес сайт на месеца

Овациите за най-добър бизнес сайт за месец март отиват при Драган Попов и неговата строителна фирма “Лоза-ДП”. Г-н Попов потърси професионално представяне на работата си и възможност да печели нови клиенти в цяла България. Намери ги при нас :)

Бизнес сайт на месеца -  Лоза-ДП

Нова рубрика на сайта - “Ценови съветник”

След засилен интерес по темата за цените на ремонтите в България, този месец започнахме нова рубрика на нашия сайт. Дадохме й името “Ценови съветник” и ще се стараем да бъдем максимално полезни на вас - нашите потребители. Ще ви ориентираме какви средства отделят домакинствата в България за извършване на ремонти и ще ви запознаем с факторите, които са определящи при формирането на крайната цена.

Вижте публикациите от рубрика “Ценови съветник”

Основно търсене по категории:

Търсенето на ремонтни услуги през месец март беше основно в следните категории:

Сигурни сме, че ни предстои още един чудесен месец, защото всички признаци за началото на сезона на ремонтите са налице!

Време е и вие да пуснете безплатна заявка на сайта и да се уверите колко полезна може да бъде нашата услуга :)

Свързано:

Сезонът започна с рекорден брой заявки през месец март