“Майсторите говорят” с Йоан от бригадата на Майстор Николов

Последна редакция на 20/04/2024 от Адриана

Йоан е едва на 15, когато участва в първия си ремонт. Сега е на 21 и е неотменна част от бригадата на Майстор Николов. След 6 години в довършителните ремонти Йоан не крие гордостта си от не един проект, който е завършил. Той е най-младият майстор в нашата платформа и с удоволствие ни разказа за работата си и за предизвикателствата, които посреща с усмивка.

Ще откриете бригадата на Майстор Николов в MaistorPlus в категория“Боядисване и декорация”за град София. 

Представи се с няколко думи.

Казвам се Йоан Николов, на 21 години съм, студен в Софийския университет, специалност "Социални дейности". Работя в бригадата наМайстор Ивайло Николов от почти 7 години. Майстор Николов е на 55 години, художник по образование, работи в областта на довършителните ремонти от над 20 години. Работил е над 3 години в Германия - област Бавария, Щарнберг във фирма изпълняваща частни и държавни поръчки. Боядисвал, декорирал и изрисувал е дискотеки, училища, офиси и къщи както в Германия, така и в България.

Това, с което се занимаваме, е: фина и груба шпакловка, боядисване с латекс, подготвяне на помещения с постна боя за боядисване, блажна боя и лак, слагане и махане на тапети, обръщане на прозорци, събаряне и изграждане на стени от итонк, поставяне на гипсокартон - вътрешна изолация, декориране на стени с камъни, разчистване на помещения.

 

Свързано:

“Майсторите говорят” с Йоан от бригадата на Майстор Николов