“Майсторите говорят” с Евгени Илчев от Къщи “Комфорт”

Последна редакция на 16/04/2024 от Адриана

Къщи “Комфорт” изграждат традиционните за България монолитни къщи, но са специализирани и в строителството на сглобяеми къщи. Предлагат няколко варианта - с монолитно гредова редова конструкция, на панели или от цилиндрични трупи. Нека ви запознаем с Евгени Илчев - управител на Къщи “Комфорт”, който ще ви разкаже от първо лице за технологията и предимствата на сглобяемите къщи.

ВMaistorPlusще откриете Къщи “Комфорт” в категорияСтроителство на сградиза района на цяла България.

Представи се с няколко думи.

Казвам се Евгени Илчев, на 28 години. Управител съм на строителна фирма, която е специализирана в изграждането на дървени сглобяеми и монолитни къщи.

Как реши да се занимаваш с тази работа?

Дървените къщи са сравнително нов тип строителство за България, което вече се е наложило и утвърдило по цял свят и смятам, че това е бъдещето и тук. Технологията е изключително здрава и надеждна, срокът на изпълнение е много по-кратък и цените са по-достъпни за българския потребител. А всички ние знаем колко тежко е финансовото положение в страната.

Постави се на мястото на клиент, търсещ специалист в твоята сфера. Защо би се спрял на теб?

Защото смятам, че представлявам най-добрата фирма за сглобяеми къщи в България, в която сме събрали изключителни професионалисти - от проектирането до крайното изпълнение. Също така вникваме в нуждите на клиентите, гъвкави сме към техните изисквания и възможности и в много от случаите правим компромиси към нашите клиенти, поради желанието ни да се сдобият с техния мечтан дом.

 

Свързано:

“Майсторите говорят” с Евгени Илчев от Къщи “Комфорт”