Жилищни и потребителски кредити 2018

Публикувано на 05/09/2018 от Виктория Маринова | Последна редакция на 07/09/2018 | Видяно 695 пъти

Над 400 000 уникални посетители месечно виждат в наше лице доверен съюзник в създаването и обновяването на своето жилище.

Всеки месец над 1500 домакинства публикуват проекти на обща стойност над 2 000 000лв., за да намерият подходящите професионалисти за обновяването на своя дом!

Ние следим развитието на техните проекти от близо, разбираме напълно и нуждата от финансиране за тяхното изпълнение.

Затова MaistorPlus предоставя уникална възможност на своите настоящи и бъдещи партньори за участие в допитване до нашата аудитория относно нейните предпочитания и нагласи към използването на потребителски и жилищни кредити!


Възможности за участие

Участие в Анкета и анализ на вътрешна информация

За да разберем какви са нагласите и предпочитанията на нашите посетители по отношение на жилищните и потребителските кредити, ще проведем анкета, която ще изпратим персонално до над 10 000 потребители на платформата, нуждаещи се или осигурили финансиране за изграждането и ремонта на своя нов дом.

Тематични публикации

Контекстуално позициониране в авторско съдържание на MaistorPlus, базирано на пряк анализ на над 30 000 строителни и ремонтни дейности, за които българските домакинства са потърсили професионалист през платформата!

Съдържанието ще е създадено на база вътрешна информация на медията и резултатите от проведената анкета, като ще носи висока стойност за нашите потребители благодарение на своята практична и полезна насоченост!

Специална секция "Моят мечтан дом"

Тематичното съдържание ще обединим в специална секция "Моят мечтан дом", която ще бъде позиционирана и в главното меню на медията!

По този начин осигуряваме висока видимост и силно имиджово присъствие на нашите партньори, като предоставяме и възможност за брандиране на секцията за целия период на присъствието в медията!

Уникално годишно издание на бюлетина

На финала на проекта ще създадем и изпратим специално годишно издание на бюлетина на медията, което ще съдържа обобщение на резултатите от анкетата и публикациите в секцията "Моят мечтан дом"!

Съдържанието ще се разпространи чрез изпращане на лично съобщение до нашите над 40 000 абонирани посетители, както и до всеки нов потребител на услугата до края на 2018г. 


Пакети и цени

Пакетите се предоставят по реда на заявяване на участие.

Предложението важи при потвърждаване на участие до 30.09.2018г.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта

Реклама