Хидроизолация по всяко време

Публикувано на 19/03/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 28/02/2023 | Видяно 8 262 пъти

Мартин Стоянов е Технически Мениджър в Mapei България почти от създаването на компанията. Той познава продуктите и техните характеристики в детайл, следи внимателно световните тенденции и спомага за навлизането на иновативните продукти в България. Стъпвайки на международния опит на Mapei, той и екипът му от професионалисти, вече 10 години, предоставят решения на строителните обекти в страната.


Професионално предложение

Когато говорим за технически решения, едни от първите въпроси са свързани с хидроизолациите. Кога мога да хидроизолирам терасата си? Колко време отнема такъв ремонт? Устойчива ли е във времето и пр. Ние имаме отговор и решение на всички тези въпроси – Mapelastic Turbo.

Изчакването на подходящия сезон вече е в миналото. С продукта на Mapei, Mapelastic Turbo, може да хидроизолираш всяко помещение, когато пожелаеш, без да се съобразяваш с капризите на времето. Продуктът представлява двукомпонентен, бързосъхнещ, гъвкав разтвор на циментова основа за хидроизолация на тераси, балкони и основи, които не са напълно сухи.


Предимствата на Mapelastic Turbo

Mapelastic Turbo е създаден в научно-изследователските лаборатории на Mapei, след като нашите специалисти разработиха специален полимер, който ускорява времето на съхнене на Mapelastic Turbo. На въпроса колко време ще ми отнеме? – техническият ни отговор е – Почти никакво!

  • Бързото съхнене на продукта пази обекта ви от дъждовна вода само след няколко часа, включително при ниски температури и висока относителна влажност. Това го прави подходящ и за основи, които не са напълно сухи, стига да са добре втвърдени.
  • Mapelastic Turbo позволява хидроизолирането да се осъществи дори при минимална температура от (+5оC), което се дължи на скоростното му съхнене. Формулата на Mapei позволява по-бързото завършване на работата при ниски температури и върху основи, които не са напълно сухи.
  • Това, което гарантира дълготрайността на продукта през годините е устойчивостта на химическо въздействие от противо обледенителни соли, сулфати, хлориди и въглероден диоксид.
  • Устойчивостта на ултравиолетови лъчи също е предимство за Mapelastic Turbo. Освен това е подходящ за полагане на покритие над съществуващи подове и стенни облицовки от керамика, всички видове мозайки и естествен камък.
  • Продуктът на Mapei е лесен и за работа. Както вече споменахме Mapelastic Turbo е двукомпонентен разтвор, който се смесва лесно и се нанася безпроблемно. Освен това, продуктът има отлични прилепващи свойства към всякакви бетонни повърхности, циментови замазки, керамика, мозайка, естествен камък, стига те да са добре свързани към основата и подготвени според указанията на специалистите на Mapei.
  • Времето за втвърдяване на Mapelastic Turbo позволява повърхностите да бъдат хидроизолирани и лепенето на настилки и облицовки, да започне само след 4 часа. Когато се използва заедно с бързосъхнещите лепила от гамата на Mapei, ремонта може да приключи в най-кратки срокове, дори и ако климатичните условия не са идеални.

Благодарение на Mapelastic Turbo вие пестите време и печелите повече!

Съветите на специалиста:

  • Не добавяйте цимент, инертни материали или вода към Mapelastic Turbo;
  • Не полагайте Mapelastic Turbo върху леки основи;
  • Не излагайте продукта на директна слънчева светлина преди употреба;
  • Не полагайте Mapelastic Turbo върху основи, които не са се втвърдили.

За такъв тип технически решения, може да се обръщате към нашия Технически отдел. Те ще ви насочат към най-подходящите за вашия обект решения и ще отговорят на вашите въпроси.

За повече информация относно продуктовата гама на Mapei, може да посетите нашия сайт www.mapei.bg или Facebook страницата ни.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта