Перфектната баня с фугиращите смеси на Weber – сигурност и богат избор от цветове

Публикувано на 13/12/2019 от Теа Даулова | Видяно 4 534 пъти

Уникалният вид на банята в голяма степен зависи от малък, но задължителен елемент - фугиращата смес. В зависимост от приложението, тя трябва да е издръжлива във времето, устойчива на абразиви и почистващи препарати, и не на последно място, с нея да се работи лесно.

Eкспертите на Weber са разработили качествено и сигурно решение, което да гарантира перфектен резултат и отличителен външен вид.


Фугиращи продукти

  • webercolor Comfort е цветна фугираща смес за фуги от 1 до 6 mm с клас CG2 W. Тя е подходяща за фугиране на плочки на стени и подове. webercolor Comfort се предлага в 30 цвята и се отличава с изключителна издръжливост на цветовете. Сместа е устойчива на почистване с най-разпространените битови химически препарати, не задържа замърсявания, водоустойчива е и не се напуква.
  • webercolor Premium e еластична фугираща смес, специално разработена за фуги от 1 до 15 mm. Тя се предлага в 25 наситени и устойчиви цвята, като допълнителното ѝ предимство е, че е подходяща при подово отопление. Използва се за фугиране на керамични настилки по стени и подове, включително мозайки, стъклени и метални плочи, гранитогрес, естествен и изкуствен камък при вътрешни и външни условия. Предлага подобрена защита срещу бактерии, мухъл и плесен с вградената технология PROTECT3. Благодарение на PURE-CLEAN технологията за устойчивост на петна и замърсявания е подходяща за помещения с натоварен трафик. webercolor Premium изпълнява изискванията за клас CG2 WAr според БДС EN 13888, има ниско водопоглъщане и висока устойчивост на износване.

  • weberepox easy е двукомпонентна епоксидна фугираща смес и лепило в едно, за залепване и фугиране на всички видове плочки, включително клинкери и стъкокерамика. Подходяща е за външно и вътрешно приложение, в помещения с високи хигиенни изисквания като болници, лаборатории, кухни, хладилни помещения, басейни, автомивки и др. Основното предимство на weberepox easy е лесното почистване, подобно на стандартна циментова фугираща смес. Характеризира се с много висока химична и механична устойчивост и водоплътност. Прилага се за фуги до 10 мм, в разфасовка от 5 кг.

И все пак, не забравяйте, че преди фугиращата смес трябва да изберете най-подходящото лепило за плочки, което ще гарантира качественото изпълнение на банята.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
17 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта