Ламперията – практично съвременно решение за обновяване на интериора

Публикувано на 03/07/2019 от Реклама | Последна редакция на 03/07/2019 | Видяно 6 061 пъти

През последните години ламперията набира все по-голяма популярност и се e превърнала в моден тренд. Тя е функционален инструмент в осигуряването на стилен и завършен вид на всяко помещение. Декоративните панели се използват за акцент, както в дома, така и в офис пространства или заведения. Широката гама от дизайни: уникални дървени покрития, мозайки, релефни щампи, ги прави перфектния избор за оформяне на интериора, следвайки най-новите тенденции.

Същевременно ламперията е изключително функционална, трайна, устойчива на влага и най-вече лесна за поддържане, което е безценно предимство в забързаното ни ежедневие: нуждаете се само от влажна кърпа, за да почистите панелите. Ламперията е най-бързият начин за обновяване на стари жилища или при новоизграждащи се, изключително лесна за монтаж, с атрактивен дизайн и е финишно покритие: не е необходима допълнителна обработка след поставяне като боя, лак или др.


Приложение на PVC ламперията

PVC ламперията е практично решение за интериора на бани, мокри помещения, коридори, кухни, офиси, както и санитарни производствени и складови помещения, благодарение на нейните водоустойчиви качества, непозволяващи на влагата да наруши външния ѝ вид. Dumaplast PVC панелите няма да се деформират, разслоят или набъбнат и са по-добри от дървените панели, плочките или FRP панелите, поради по-ниската им запалимост. Кухите панели Dumaplast имат и изолационна стойност R 2.25 (0.16 W / m ° K), която е сравнима с изолационната стойност на нормална тухла.


Какви са общите предимства на PVC облицовката на стени и тавани?

Представяме ви в обобщен вид предимствата, които ще получите, когато залагате на PVC облицоването на стените и таваните си:

  • Лесно и бързо за инсталиране;
  • Водоустойчиво;
  • Бюджетно решение;
  • Многофункционален продукт;
  • Хигиенично и функционално;
  • Може да се рециклира;
  • Има изолационни свойства. 


PVC Лампериите са лесни за инсталиране от любителите на „направи си сам“

Панелите се монтират изключително лесно чрез система нут и перо, могат да бъдат срязани по размер с помощта на трион или макетен нож, да бъдат залепени за гладки повърхности като мазилка или гипскартон или дори за съществуващи плочки! В сравнение с керамичните плочки за баня те взимат около половината от времето за инсталиране (без фугиране!). При неравни стени панелите могат да бъдат прикрепени към рамката, използвайки крепежи или лепило. Препоръчва се употребата на силикон при детайли за снаждане в мокрите помещения.

Повече информация за методите за инсталиране можете да намерите на страницата на Нолина.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта